Noen ganger får vi noen utfordringer i livet som kan gjøre at det kan være vanskelig å se løsningen eller det neste rette steg. Ofte kan det være bare et ord, en setning eller bare å få bevisstgjøre egen situasjon, som kan gjøre at man plutselig ser svaret - eller løsningen -  på det man har gått og lurt på lenge.

For det er slik at alle svarene ligger i oss selv, men noen ganger kan det være greit å få litt veiledning på hva man egentlig skal ta tak i, slik at veien viser seg klarere.

Det er vanskeligere å se seg selv, enn å se andre


"It´s your road alone - and yours alone

Others may walk it with you

but no one can walk it for you"

 - Rumi -Veilederteamet

OM OSS

Per, Ivar og Torill ønsker det beste for deg og din vei videre. Vi veileder deg fra vår intuisjon, erfaring og kunnskap. 

Per


Per har jobbet som klarsynt veileder og healer i 20 år. Han kommer fra Snåsa, fra ei slekt med sterke evner gjennom flere generasjoner.

Ekspert på å finne gode løsninger for å kunne håndtere livet på en god måte.  Per er opptatt av det enkle, og ofte kan det bare være små justeringer som skal til, for store ringvirkninger i livet.

Tar kortlegg om ønskelig.

Torill


Torill har jobbet som veileder, healer og terapeut  i 6 år. Er også meditasjonslærer og ønsker at alle skal kunne se verdien av å praktisere enkel meditasjon hver dag. På sin måte kanaliserer hun det du trenger og har behov for videre. Torill er opptatt av at ting skal være enkelt og gjennomførbart, slik at du kan få en bedre hverdag.

Tar kortlegg om det er ønskelig

Ivar


Ivar har jobbet med veiledning og healing i 12 år. Med sin livserfaring, sterke intuisjon, samt en god forståelse for andre mennesker, fletter han dette inn i veiledningen. Ivar møter deg med et varmt og lyttende hjertet.Han har også sterke healing evner, og har hjulpet mange mennesker på mange måter opp gjennom årene.  Tar kortlegg om ønskelig

"Vingene har du allerede.

Alt du har å gjøre er å FLY"